Apreciez 1
Consiliul Judeţean Braşov – Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Braşov si Editura C2 Design, organizează duminică 14 martie 2010, orele 12:30, în cadrul Târgului Internaţional de Carte şi Muzică lansarea cărţii Alimente, bucate şi leacuri din zona Braşovului- Atlas gastronomic tradiţional autori dr. Ioan Prahoveanu, Delia Barbu, Veronica Bogoiu, Roxana Cornea.
Lucrarea este una cu caracter etnologic, care prezintă alimentaţia tradiţionlă în toate aspectele ei şi cuprinde informaţii inedite în urma cercetărilor de teren. Alimentaţia tradiţionlă şi folosirea plantelor de leac sunt un segment important al istoriei unui popor sănătos. Alimente, bucate şi leacuri din zona Braşovului este o carte atât pentru specialişti cât şi pentru publicul larg, un ghid pentru cei care vor să renunţe la semipreparate şi la fast-food şi vor să pregatească mâncarea aşa cum au făcut-o bunicii şi străbunicii noştrii.
cultura , targ , lansare de carte , alimentatie , CJCPCT
Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.