Adaugă
Publicitate

Prezentare

" 𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬 " - O seară, șapte prieteni și tot atâtea secrete explozive! "𝐅𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐨𝐦 𝐚𝐫𝐞 𝟑 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢: 𝐮𝐧𝐚 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚̆, 𝐮𝐧𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐮𝐧𝐚 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭𝐚̆."

În noaptea unei eclipse totale de lună, șapte prieteni apropiați se adună pentru o cină. La început, e doar o seară obișnuită... dar ce se întâmplă când toți își pun telefoanele pe masă și sunt de acord să împărtășească mesajele și apelurile?

Eva, un terapeut de relații, lansează o provocare: multe cupluri s-ar despărți dacă ar vedea mesajele de pe telefoanele celorlalți. Inițial, toată lumea pare relaxată, nimeni nu are nimic de ascuns... Sau poate că da? Pe măsură ce telefoanele sună și mesajele sosesc, adevărurile ascunse ies la iveală. Ce urmează este un joc al adevărului care transformă o cină liniștită într-o explozie de revelații neașteptate.

𝐎 𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭𝐚̆, 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐟𝐚𝐥𝐬𝐞, 𝐦𝐢𝐧𝐜𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐢̂𝐧𝐧𝐨𝐝𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭𝐞te 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐩𝐮𝐥𝐛𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢𝐢, 𝐜𝐚̆𝐬𝐧𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢. La finalul serii, vei pleca cu inima bătând tare și cu mintea plină de întrebări.


Poți trăi cu adevărul sau preferi să păstrezi iluzia? Vino să descoperi răspunsul în "Perfect Strangers" de Paolo Genovese

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Scoala de Teatru Qfeel

0792572500

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6408

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe