Adaugă
Publicitate

Prezentare

Chiar la poalele Carpaților Transilvăneni, în centrul orașului Avrig, se situează ansamblul arhitectural baroc, unic, al Reședinței de Vară a lui Samuel von Brukenthal. Lăsați-vă seduși de farmecul grădinilor baroce din secolul al XVII-lea, care în Transilvania sunt de neîntrecut.
“Edenul din Transilvania” a fost numită odată această moşie în stil baroc, construită la sfârşitul secolului al XVIII-lea de către guvernatorul Brukenthal. Acest mic paradis este situat la poalele Munţilor Făgăraş, la doar 20 de kilometri de Sibiu şau 116 de kilometri de Braşov.

Servicii oferite

Cazare, mic dejun, Evenimente private, corporate,
Pregătim cu plăcere, pentru grupuri, mese cu mai multe feluri de mâncare, în Orangerie sau în parc. La cerere, servim cafea și prăjituri. Dacă sunteţi interesaţi, putem organiza ghidaje (în limbile germană, engleză, franceză și română) în Parcul Palatului, la Fabrica de sticlă de la Avrig și la alte obiective turistice.

Contact

Adresă

Brașov, str. Str. Gheorghe Lazăr, nr. 39, cod postal 555200

www.palatulbrukenthalavrig.ro

0269523111

Urmează în Braşov 6387

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe