Adaugă
Publicitate

Prezentare

Poți să îți faci sau chiar să faci cuiva un cadou cu totul deosebit de ziua femeii. Pentru acest atelier sunt disponibile carduri cadou, astfel încât poți oferi cuiva drag o experiență, cu siguranță, de neuitat. Domnii sunt de asemenea bineveniți.

Grădina este o metaforă pentru suflet. Este locul unde îţi poţi găsi înţelepciunea, vindecarea, fericirea, iubirea... . Tu de când n-ai mai fost prin grădina ta? Este momentul să ai grijă de grădina ta: să faci curăţenie, să semeni ceea ce îţi doreşti să culegi mai târziu, să ai grijă de ce ai semănat. Ne vom construi fiecare o mini grădină ca o oglindă a sufletului nostru. O vom picta, vom lucra pământul, îl vom semâna, vom planta, vom înfrumuseţa grădina exact aşa cum ne place şi, cum ne dorim să arate sufletul nostru.

Cu alte cuvinte, vom aduce în plan concret, material, imaginea interiorului nostru aşa cum este şi aşa cum ne dorim să fie. Lucrul la grădină şi construirea grădinii înseamnă lucru la aspectele noastre interioare. La sfârşitul atelierului fiecare va pleca acasă cu o mini gradină, simbol al bogăţiei interioare, al tuturor calităţilor manifestate sau care urmează să se manifeste. La fel cum de grădina de afară e nevoie să ai grijă mereu, şi de grădina sufletului tău va trebui să te îngrijeşti pe tot parcursul anului pentru ca fiecare floare să inflorească, fiecare intenţie să se manifeste. Ce creşte în grădină, creşte şi în suflet, ce schimbi în grădină, se schimbă şi in interior.

Vom folosi tehnici ca meditaţia, pictura, modelajul în lut şi lucrul cu elemente naturale.

Nu este nevoie să ai talent!

Cu atâtea materiale la dispoziție, vei fi și tu surprins/ă de creativitatea ta.

Loc: Iuliu Maniu nr. 32

Durată: aproximativ 4 ore, sâmbătă, 9 martie, de la ora 12.30.

Costuri: 350 de lei (pentru rezervarea locului este necesară achitarea unui avans de 150 de lei - care nu se înapoiază în cazul în care renunţaţi cu mai puţin de o săptămână înainte de eveniment). Preţul include: apă, ceai, fursecuri, vas-suport pentru mini gradină, lut pentru modelaj, culori acrilice, plante vii, seminţe, pamânt şi diverse materiale pentru amenajarea mini grădinii (pietriş decorativ, materiale naturale etc).

Pentru a vă rezerva un loc şi pentru a primi datele necesare achitării sumei trimiteţi mesaj pe email , prin whatsapp 0721439717 sau pe pagina de Facebook: Artterapie Brasov. Vă rog să menţionaţi numele, vârsta şi un numar de telefon la care puteţi fi contactaţi.

Contact

Organizator:

Artterapie Brasov

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717


Contactează realizatorul articolului

Raluca Robu

0721439717

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 32

0721439717

Urmează în Braşov 6387

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe