Apreciez 0
Dupa o pauza de trei luni, Targul Slow Food „Roadele Pamantului”® revine cu editia speciala dinaintea Pastelui Catolic, intre 6 si 7 aprilie, in Piata Sfatului din Brasov. Urmeaza editia dedicata Pastelui Ortodox intre 12-13 aprilie, in aceeasi locatie.
La primul targ din acest an participa 40 de producatori din toata tara, ce va stau la dispozitie cu produse pentru masa de sarbatori, precum drobul, coastele de miel umplute si friptura de miel de la Rupea, dar si cu alte specialitati din carne, branzeturi, prajituri si paine de casa, turta dulce, produsele apicole, conserve, vin si multe altele.
In afara produselor pe care le cunoasteti deja, la Targul „Roadele Pamantului”® aveti de fiecare data ocazia sa descoperiti si ceva nou. La aceasta editie noutatile sunt dintre cele mai inedite: zacusca cu salau de Nil, dupa o reteta egipteana, palinca traditionala “Tramuta” de la Bihor, bere de ghimbir cu extract de menta sau mandarine.
Piata este deschisa vineri si sambata, in intervalul orar 10.00-16.00.
Proiectul a demarat la Brasov in primavara anului 2009, Prin acest tip de piata lunara, Slow Food Brasov urmareste refacerea legaturii dintre consumator si producator. incurajeaza consumul de produse autohtone si pledeaza impotriva culturii fast-food.
In 2012, Targul „Roadele Pamantului”® se va desfasura ca si pana acum in ultimul week-end al fiecarei luni.
Organizator(i):
Targul Slow Food „Roadele Pamantului”® este un proiect al Conviumului Slow Food Brasov si al Asociatiei Roadele Pamantului®, realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si Consiliul Local Brasov, cu sprijinul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a Judetului Brasov.
targ , traditie , Primaria Brasov , alimentatie , Piata Sfatului , asociatie , Slow Food , Roadele Pamantului , DSVSA , produse traditionale , Consiliul Local
Alexandru Ganea 0744 537780; Alexandru Stanescu 0762 633740
Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.